Imagologga beskuren

EnergiBalansering med samtal
 

ENERGIBALANSERING 
samtal + behandling

Vi kartlägger var din energi tar vägen eller var den möjligtvis ”sitter fast”.

TID: 60 - 75 minuter
PRIS: 650 kr

Utifrån en kortläggning talar vi om ditt liv - det som varit, nutiden och framtiden - med korten som vägledning.
Bilderna på korten hjälper dig att få tillgång till det som kanske ligger i ditt omedveten snarare än det du kanske tänker på just här och nu. Det är ingen spådom utan ett sätt att tala om ditt liv genom bilder och fantasi. 

Jag använder mig av Reiki som grund men lägger till andra läkande beröringar så som t ex akupressur och andningsinstruktioner beroende på dina behov. Behandlingen utförs fullt påklädd på en infraröd värmemadrass för att skapa ännu mer avslappning hos dig. 

Reiki är en gammal japansk friskvårdsteknik. Reiki utförs genom att jag lägger mina händer på dig med lätt beröring eller håller mina händer en bit ifrån kroppen. Du är fullt påklädd. 

Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. Det som inom yogan kallas Prana. När energin inte flödar fritt påverkas vår hälsa och vårt välbefinnande. Genom mjuk och stillsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar.
Reiki används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Metoden är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter. 

Alla behöver få en energipåfyllning då och då. Liksom fysisk massage är bra för leder och muskler är Reiki bra för din inre cirkulation och återhämtning.

Behandlingen avslutas med samtal och rekommendationer på övningar.

För bokning maila: maria@studiovira.se eller smsa: 0736-413146