Imagologga beskuren

EnergiBalansering
 

Jag använder mig av Reiki som grund men lägger till andra läkande beröringar så som
t ex akupressur och andningsinstruktioner beroende på dina behov. Kanske märker vi att din kropp behöver vila några minuter i en specifik yogaposition. Behandlingen utförs på en infraröd värmemadrass för att skapa ännu mer avslappning hos dig. 

Reiki är en gammal japansk friskvårdsteknik.
Reiki utförs genom att jag lägger mina händer på dig med lätt beröring eller håller mina händer en bit ifrån kroppen. Du är fullt påklädd. 
Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. Det som inom yogan kallas Prana. När energin inte flödar fritt påverkas vår hälsa och vårt välbefinnande. Genom mjuk och stillsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar.

Reiki används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Metoden är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter. 
Alla behöver få en energipåfyllning då och då. Liksom fysisk massage är bra för leder och muskler är Reiki bra för din inre cirkulation och återhämtning.


Kontakt:
Maria Eng
maria@studiovira.se
0736-413146


Prova på erbjudande:
45 min: 350 kr
2 tillfällen à 45 min 600 kr


Tider: När det finns lediga tider i studion och när du kan. 
Bokning görs genom kontakt per tfn, sms eller mail ovan.