Imagologga beskuren

GRAVIDMASSAGE

Graviditeten är en fantastisk tid i en kvinnas liv. Massage kan hjälpa henne att hitta in i den nya kroppen, finna sin rytm, bli av med olika smärtproblem, få en bättre sömn samt att se fram emot förlossningen med glädje. Jag erbjuder massagebehandlingar till gravida och nyblivna mammor samt kurser i spädbarnsmassage för föräldrar. 

Förstagången erbjudande
75 min * 750 kr
helkroppsmassage
75 min * 850 kr
gravida & nyblivna mammor
75 MIN * 850 kr

UTBILDNINGAR
Massageterapeut, yogalärare, instruktör i spädbarnsmassage.
Utbildad på Axelssons Gymnastiska Institut, Göteborg i enlighet med IAIM, Internation Association of Infant Massage.
Medlem i Föreningen för spädbarnsmassage, F.I.S.
För bokning hör av dig till Frida på tel: 070- 2472 142.

Läs mer om mig: www.Maderakka.se och lotuslectures.com
 

ENSKILD SESSION-YOGA SOM TERAPI

MediYoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull, djupverkande metod för att skapa och återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. MediYoga Institutet har utvecklat flera enkla men kraftfulla terapeutiska program för dig med speciella behov och olika besvär. Dessa program har testats i svensk forskning, har använts vid rehabilitering av sjukskriven personal på svenska arbetsplatser och används vid rehabilitering av olika patientgrupper inom den svenska vården. Har du problem med sömnen, stress, kronisk ryggsmärta, utmattning m.m kan denna yogaform vara ett bra allternativ för dig.

En enskild yogaterapisession är ett terapeutiskt samtal där jag utifrån ett medicinskt och yogiskt perspektiv ställer ett antal frågor till dig för att på djupet reda ut orsakerna till obalanserna som orsakar ohälsa i din kropp och ditt sinne. Efter samtalet får du ett träningsprogram anpassat efter dina behov och om du önskar ett uppföljningssamtal, ett återbesök 4-6 veckor senare. En enskild sessionen tar 120 minuter och eventuell uppföljning 60 minuter. 

1400 kr inkl moms för 120 min.
700 kr för 60 min (återbesök).

(inga rabatter gäller på privat yoga)

Betalas till Bg 104-4585 eller via swish 123 494 46 17 (kan också faktureras om så önskas).

En inbokad tid ska återkallas 24 timmar i förväg, annars debiteras du fullt pris. 

Hembesök- Du kan välja att få hembesök om du av olika anledningar inte kan ta dig till yogastudion. Då läggs ytterligare 200 kr till på kostnaden per tillfälle plus resekostnad om det är utanför Alingsås kommun. 

Kontakta mig på lina@imagoyogastudio.se om du vill veta mer om de enskilda sessionerna eller boka en tid.

          Privat yoga-& Reikisession

I den här sessionen leds du genom yogapositioner som förbereder kroppen för att ta emot Reiki. Jag anpassar sessionen efter dina behov. 
Reiki är en gammal japansk friskvårdsteknik. Reiki utförs genom att jag lägger mina händer på dig med lätt beröring eller håller mina händer en bit ifrån kroppen. Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. Det som inom yogan kallas Prana. Genom mjuk och stillsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar. Reiki används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Metoden är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter.

Avslutas med ett kortare ljudbad med klangskålar och chimes.

Pris: 60-70 minuter 700 kr (inkl moms)
En inbokad tid ska återkallas 24 timmar i förväg, annars debiteras du fullt pris.
(inga rabatter gäller på privat yoga) Betala via swish 123 327 71 81( Studio Vira) eller begär faktura.


Hembesök: Du kan välja att få hembesök om du av olika anledningar inte kan ta dig till yogastudion. Då läggs ytterligare 200 kr till på kostnaden per tillfälle plus resekostnad om det är utanför Alingsås kommun.

Jag är certifierad enligt Usui Ryoho Reiki level 2 (Okuden) av Lisa Powers.

Kontakta mig på maria@studiovira.se  om du vill veta mer om de enskilda sessionerna eller boka en tid.