Imagologga beskuren

förstagången erbjudande
75 min * 750 kr
helkroppsmassage
75 min * 850 kr
gravida & nyblivna mammor
75 MIN * 850 kr
 

Graviditeten är en fantastisk tid i en kvinnas liv. Massage kan hjälpa henne att hitta in i den nya kroppen, finna sin rytm, bli av med olika smärtproblem, få en bättre sömn samt att se fram emot förlossningen med glädje. Jag erbjuder massagebehandlingar till gravida och nyblivna mammor samt kurser i spädbarnsmassage för föräldrar. 

UTBILDNINGAR
Massageterapeut, yogalärare, instruktör i spädbarnsmassage.
Utbildad på Axelssons Gymnastiska Institut, Göteborg i enlighet med IAIM, Internation Association of Infant Massage.
Medlem i Föreningen för spädbarnsmassage, F.I.S.
För bokning hör av dig till Frida på tel: 070- 2472 142.
 

REIKI 45 min * 600 kr

Jag använder mig av Reiki som grund men lägger till andra läkande beröringar så som t ex akupressur och andningsinstruktioner beroende på dina behov. Behandlingen utförs fullt påklädd på en infraröd värmemadrass för att skapa ännu mer avslappning hos dig. 

Reiki är en gammal japansk friskvårdsteknik. Reiki utförs genom att jag lägger mina händer på dig med lätt beröring eller håller mina händer en bit ifrån kroppen.  

Liksom akupunktur och andra alternativa metoder arbetar Reiki med att stärka och balansera den energi som ständigt flödar i våra kroppar. Det som inom yogan kallas Prana. När energin inte flödar fritt påverkas vår hälsa och vårt välbefinnande. Genom mjuk och stillsam beröring aktiverar Reiki kroppens eget lugn-och-ro system och produktionen av endorfiner ökar.
Reiki används bland annat för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Metoden är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom, vid balansering och utrensning av gifter och slaggprodukter. 

Alla behöver få en energipåfyllning då och då. Liksom fysisk massage är bra för leder och muskler är Reiki bra för din inre cirkulation och återhämtning.

För bokning maila: maria@studiovira.se eller smsa: 0736-413146

*****************************************************************************

Kreativ coach - rådgivare - vägledare
45 min * 750 kr

Så många olika titlar och varje titel leder till nya associationer hos dig som läser dem.

Vi börjar med ordet kreativitet. 

För mig betyder det nyfikenhet, nyskapande, gnista, idéer, inspiration… Det som gör livet spännande att leva helt enkelt. 

Jag har arbetat med mina egna och andras kreativa processer i över 20 år. 
Innan det kallades arbete var det ett sätt för mig att leva. Att vara i FLOW -  att göra det jag ville med lätthet - vilket ofta ledde till något bra. 
Ett förhållningssätt som jag varit tvungen att aktivt söka mig tillbaka till för att inte förlora glöden och kraften att skapa både i mitt arbetsliv och privat. 

Sedan kommer orden:
COACH: är för mig konsten att ställa rätt frågor. 
RÅDGIVARE: att komma med input.
VÄGLEDARE: att visa upp en möjlig väg och leda dig de första stegen på den vägen. 

När du träffar mig så skapar vi något nytt tillsammans som inte hade uppstått annars. Bara i sig är det kreativt. För i ett kreativt möte finns det ingen färdig formula utan vi utgår från din livssituation, dina behov och din längtan. Du kanske behöver hjälp med att hitta ett sätt att strukturera upp ditt arbetsflöde och vad du väljer att prioritera under en dag. Oavsett om det är ett eget projekt du arbetar med eller att du vill få in nya idéer i  livet och vardagen. Kanske är det historien om ditt liv du behöver jobba med?


Jag rekommenderar att vi möts minst två gånger. Idealet är fyra gånger. Då jag vill ha möjlighet att ge dig olika verktyg och kreativa uppdrag som jag kan följa upp.

PRISER:

15 min gratis konsultation för att se om jag kan hjälpa dig. 
45 min 750 kronor. ( Privatperson inkl moms. Företag exkl. moms). 

Går även att göra på distans över telefon/Skype.
För bokning maila
: maria@studiovira.se eller smsa: 0736-413146

*****************************************************************************