Imagologga beskuren

evenemang och workshops
 

meditation i både rörelse och stillhet Med Pia Molander Brandin och Åsa Holmquist

6 söndagar:  
7, 14 och 21 oktober samt 11,18 och 25 November

kl 11.00 -13.00

Pia inleder den första timmen med att hålla i en rörelsemeditation för att förbereda kroppen för meditationen i stillhet. Detta genom att lyssna efter och släppa fram rörelser som finns i kroppen, vi börjar med grundning då du blir guidad genom varje kroppsdel och sedan fri rörelse/dans i elementen jord, eld, vatten och luft. Här finns inget rätt eller fel, alla rör sig som man vill, mycket eller lite mer stillsamt. Vi rekommenderar att du blundar under tiden. Kom i mjuka kläder, barfota är att föredra men man kan även ha en tunn inne sko. 

Efter det tar vi 15 min paus, vi tänker då att det kan vara bra att vara kvar i sig själv och ha fokus kvar inåt. 

Andra timmen har vi en stillasittande meditation av Åsa som är Universell kommunikatör ®. En Universell Kommunikatör® kanaliserar den information som gruppen och individen behöver just nu samt vägleder deltagarna genom meditationerna. Du får tillfälle att höja ditt medvetande, ta del av höga frekvenser och öppna upp dig för kommunikation med ditt eget universella team. Du ges också möjlighet att t ex rensa blockeringar och rädslor mm. 
Efter meditationen finns papper och penna där du kan skriva ner vad du upplevt. Vi kommer även ha en kort stund då du kan dela en kort beskrivning av vad du upplevde. 

Vi är på Imago Yogastudio i Alingsås 
Kungsgatan 22B (på gården, ingång från Färgaregatan, bakom Synsam) 
Kom gärna en stund innan vi börjar så du hinner landa. 


För att säkra din plats behöver du både förskottsbetala och boka din plats. 
Bokning sker via bokadirekt på info@halsosam.net 
Och betalning 300:- via swish 0708141557 eller via bg. 5047-7066. 

Varmt välkomna! Åsa och Pia 27-28 OKTOBER
WORKSHOP - Historien om ditt liv
 

Yoga, medtitation & skrivande för självreflektion.

”Välkommen att bli nyfiken.
Du är så mycket mer än 
historien du berättar för dig själv.”

En helg för dig att undersöka dina historier och hur de formar dig. Ett tillfälle att stanna upp och kartlägga gamla erfarenheter, relationer och beteendemönster. 

Ord är viktigt, ord påverkar hur du ser på världen och dig själv. Vilken historia berättar du om dig själv och världen? Vi går omkring med en egen liten PR byrå i huvudet som ena dagen syr ihop att ditt liv är en framgångshistoria, för att nästa dag göra reklam för att ditt liv är grått och tråkigt. Dessa föreställningar och känslorna de för med sig lagrar sig också i vår kropp. Ordet Yoga betyder föra samman och genom att undersöka dina historier både intellektuellt men också intuitivt och kroppsligt får vi tillgång till en större bild än den vi annars kanske ser.

Genom att varva yoga, meditation med kravlöst skrivande, tid för självreflektion & samvaro med andra vill jag ge din kreativitet mer kraft samt få dig att se på historien du berättar om ditt liv på ett helt nytt sätt. En resa genom historien om ditt liv och de berättelser du skapat på vägen till det som är DU.

DE FÖRSTA NYCKLARNA
Vilka händelser i ditt liv har påverkat dig och är med och bygger upp den historia du berättar för dig själv om ditt liv idag? Hur påverkar det din fysiska kropp? Vi kartlägger och utforskar genom yoga med teman: ”Från cell till människa” och ”Vårt chakrasystem”. 
*
TIDER: 
Lördag kl.9.00 - 16.00
Söndag kl.9.00 - 16.00
PRIS: 1450kr (ink. moms)
Max antal deltagare: 6

Ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs.

VARJE DAG INKLUDERAR:
* Yogapass 
* Meditationer och visualiseringsövningar.
* Mellanmålsmoothie + kaffe och te alla dagar.
* Skrivande för personlig utveckling

ANMÄLAN TILL maria@studiovira.se

Avbokning senast tre veckor innan. 

*
Det här är den första av en serie om 3 workshops. 
KOMMANDE WORKSHOPS: RESAN UT I DET OKÄNDA (datum ej satt), ÅTERKOMSTEN OCH EN NY HISTORIA BÖRJAR (datum ej satt).

*
OM MARIA
Jag är utbildad yogalärare (RYS 200h) hos Anja Bergh inom Embodied Flow: en yogaform som baseras på Hatha yoga, somatisk rörelse, upplevelsebaserad anatomi, filosofi och psykologi. 

Närvaro, nyfikenhet och ödmjukhet är mina ledord.

I mina yogaklasser betonar jag hela människan (kropp, sinne, själ). Klasserna anpassas för att möta dig där du är just nu. Följ med mig på en upptäcksresa genom din kropp och ditt sinne där jag guidar dig utifrån vad jag själv upplevt och var jag är i min egen praktik.
I alla mina yrkesroller arbetar jag med historieberättande. Förutom att vara yogalärare är jag också som filmskapare, författare, och filmpedagog. 
Läs mer om mig på: www.studiovira.se

KOMMANDE WORKSHOPS i Historien om ditt liv serien:
RESAN UT I DET OKÄNDA (datum ej satt),
ÅTERKOMSTEN OCH EN NY HISTORIA BÖRJAR (datum ej satt).

 

9 NOVEMBER
MAROCKOKVÄLL

kl 18 - 20
 

Vi börjar kvällen med ett pass yin yoga med Eva, efter det kommer Lina att berätta om den kommande resan till Marocko i maj 2019 (mer info under resor). Kom och bli inspirerad för en resa till landet tusen och en natt. Te och tilltugg. Kostnad 75:- Anmälan till  Lina, lina@imagoyogastudio.se 0768 067113 eller Eva, evas.yoga@telia.com 0739 919265.


 

27 Augusti
Yoga för småbarnsföräldrar.
 

kl 10.00-11.30.

Prova på en gång för 145 kr innan kursstarten den 3/9.

Mjuk yoga & avslappning - med eller utan småbarn med under passet - med fokus på DIG.(ja det kan bli stökigt eller gå hur lugnt som helst. Det är det som är grejen tänker jag - en plats där det får vara som det är just den dagen.)

Stanna gärna kvar och fika efteråt. Jag leder samtal utifrån olika frågeställningar. 

Kursen kommer ur min egen längtan. När jag var föräldraledig själv så längtade efter något som inte var öppna förskolan och inte ett gym men där man fick möjlighet att landa i sin kropp utifrån de förutsättningar som fanns. Rörelser anpassade för värkande ryggar och axlar av allt bärande, ord som handlade om min livsfas och gav själen lite kraft. Att få prata med andra i ett annat forum med fokus på föräldern istället för barnets utveckling

Så det är det jag försöker skapa. 
Är du intresserad av mer så kör jag igång en kurs vi i början av september.

Anmäl dig till maria@studiovira.se