Imagologga beskuren

evenemang och workshops
 

meditation i stillhet
Med Åsa Holmquist

söndagar:  
11/11, 18/11 och 25 November

kl 11.00 -13.00


Söndagar klockan 11.00 -13.00 enligt följande: 11,18 och 25 November.

Kom gärna en stund innan vi börjar så du hinner landa.
Vi mediterar i form av stillasittande vägledd meditation av Åsa som är Universell kommunikatör ®.
En Universell Kommunikatör® kanaliserar den information som gruppen och individen behöver just nu samt vägleder deltagarna genom meditationerna.
Du får tillfälle att höja ditt medvetande, ta del av höga frekvenser och öppna upp dig för kommunikation med ditt eget universella team. Du ges också möjlighet att t ex rensa blockeringar och rädslor mm.
Efter meditationen finns papper och penna där du kan skriva ner vad du upplevt.

Vi kommer även ha en kort stund då du kan dela en kort beskrivning av vad du upplevde.

Efter första meditationen tar vi en liten paus, vi tänker då att det kan vara bra att vara kvar i sig själv och ha fokus kvar inåt.
För att säkra din plats behöver du både förskottsbetala och boka din plats.

Bokning sker via bokadirekt på info@halsosam.net
Och betalning 300:- via swish 0708141557 eller via bg. 5047-7066.
Varmt välkomna! Åsa Holmquist

AfTer work på imago
30 november kl 17-19


Du är varmt välkommen att komma till yogastudion och varva ner innan helgen. Landa på den mjuka ullmattan och va med på ett lugnt MediYoga pass med Lina. 

Efter yogapasset kommer Green Life by Anna och berättar lite om vad kombucha är och det kommer finnas kombucha-smakprov och kombucha att köpa med sig hem. Och det kommer även finnas några olika raw-godbitar som tilltugg.

Kl 17.00 MediYoga 145 kr (eller ett klipp på ditt klippkort) betalas på plats.
Kl 18.00 Green Life by Anna

Anmälan till lina@imagoyogastudio.se

 

21 december kl 18-20

Nepalkväll

Varmt välkommen till Imago yogastudio denna kväll för att ta del av vackra bilder från Linas resor till Nepal och även ställa frågor kring den kommande resan i okt 2019. Det bjuds på Chai och tilltugg.

Anmälan till lina@imagoyogastudio.se

22 December

Yoga med klangmassage för julefriden
kl 18.00 - 20.00
 

Rörelse möter stillhet. Energi behöver rörelse och utrymme att röra sig. Den här kvällen är till är dig som vill fylla på med ny energi och skapa utrymme för återhämtning.


Kvällen börjar med fysisk rörelse - lugn yoga och övningar från energimedicinens värld - för att avslutas i avslappning där du vilar medan klangerna rör sig i dig. Låt er  fyllas av en avslappnande klangmassage. 
Klangerna hjälper dig att uppnå ett tillstånd av djup avslappning där både fysiska, mentala och själsliga blockeringar och trauman och stress kan komma fram för att lösas upp och transformeras på ett mjukt sätt av de frekvenshöjande tonerna och vibrationerna från de tibetanska klangskålarna. Djupt helande återhämtning sker.

Pris: 250 kr (swisch eller faktura)
Tid: kl. 18.00-20.00 (dörrarna öppnas 17.30.) 

OM DE TVÅ MARIORNA

Maria Eng, yogalärare på Imago yogastudio leder rörelsen.

Maria Andreasson leder klangmassagen. Läs mer om henne på: www.soulguidancebyma.com

anmäl dig till maria@studiovira.se


 

Historien om ditt liv
kurs i Skrivande för personlig utveckling

6 söndagar á 2,5 Timmar
3 febRuari -10 mars
 

Vi är alla sökare på vår egen väg. Många vägar vi vandrar på i livet gör vi av gammal vana.  Att leva är att utvecklas och utveckla - att förändra och förändras. Om du inte söker kan du inte hitta nya vägar.

Man kan studera många kloka texter och berättelser. Men jag tror den historia vi kan lära oss mest av att studera är den du hela tiden skriver på själv - omedvetet eller medvetet. Om 5% av vårt medvetande är medvetet så finns det en hel del berättelser i dig som vilar i det omedvetna. För även om du inte skriver ner dina inre berättelser på ett papper pågår hela tiden ett meningsskapande i huvudet. Vi binder ihop orsak och verkan och skapar en sanning som nödvändigtvis inte är ”rätt”. Forskning har visat att hjärnan inte bryr sig om om något är sant bara vi får ihop det. Så får vi ihop något annat - skapar en ny mening  av det som har hänt oss - och gör det så övertygande att vi tror på det kan vi stärka oss själva.

 Den här kursen vill ge dig verktygen för att använda skrivandet i vardagen. Du behöver inte vara eller vilja bli författare. Du behöver bara plocka fram din nyfikenhet och vilja att skriva. 

Ämnen vi täcker in:
Flödesskrivning - ge dig själv tillåtelse att skriva
Diected storytelling - dyk ner i arkivet
Historien i din kropp
Genre, ämne, perspektiv & karaktärer
Tidslinjer & dramaturgi
Ett nytt slut för en ny början

*

När: 3 feb - 10 mars. Söndagar kl. 15.00-17.30.
6 tillfällen á 2,5 timmar.
Max 8 deltagare per grupp. 
Pris för kursen: 1.950 kr 
Anmäl dig till maria@studiovira.se

 

Historien om ditt liv- workshop hemma hos dig
1-3 timmar
 

Hyr in en inspiratör till din kväll med vänner och lär känna varandra ännu bättre. 

Jag kommer till dig och berättar om de förändringar och upptäckter jag gjort i mitt liv de senaste två åren. Vår gärna älskar historier och den bryr sig egentligen inte om om det är sant bara den få ihop de röda trådarna. Jag berättar om hur man kan bli beroende av drama, av problem och hur historien vi berättar om vårt liv ständigt förändras beroende på vilka reaktioner du får från de som lyssnar på dig.

Ni kommer få olika uppgifter under föreläsningen och få syn på hur olika programmerade ni är med sanningar och verklighetsuppfattning. Vilka roller du vanligtvis spelar i ditt liv? Hur en historia är uppbyggd och hur kan det vara ett hjälpmedel när du vill skapa en ny historia om ditt liv - en som är mer stärkande?

Efter föreläsningen finns det möjlighet att tillsammans spegla då-nu och framtid genom tarotkortens värld. Detta för att hitta de omedvetna historiens som finns i dig. ( trots allt är 95% av vårt medvetande omedvetet och behöver fantasi och överraskning för att titta fram.

Workshopen är ca 3 timmar.

Förslag på upplägg i samband med att ni ordnar en middagsbjudning hemma:

kl.17-18 föreläsning med övningar. 
kl. 18-19 Ni äter förrätt medan vi pratar vidare.
kl. 19-20 Vi ser på era liv genom tarotkortleken.
kl. 20.00 Jag lämnar er tillställning och ni kan äta middag och prata vidare kring allt som har kommit upp. 

Pris: 350 kr inkl moms per person. 
Endast föreläsning (1,5 h) 175 kr per person
minst 4 deltagare. 

maria@studiovira.se
0736-413146