Imagologga beskuren


         EVENEMANG & WORKSHOPS
 


lights on yoga

27 SEPTEMBER kl 19.00-20.30
 

Vi firar invigningen av Lights in Alingsås  som i år har temat "Be the Light" genom att bjuda in till en kväll för att ge näring till ditt eget ljus.

Allt är ljus och vibration så vi fyller studion med ljus och vibrationer.

Ge din kropp återhämtning med hjälp av Restorative yoga där du vilar i ditt andetag medan kroppen bärs upp och avlastas av bolster och filtar, följt av klangskålsmeditation där du vilar i vibrationerna av tibetanska klangskålar.


Vi som leder passet är Marita och Maria


Investering: 200 kr


Anmälan till marita.lind.svensson@gmail.com
 


Lights on Yoga
6 oktober kl 19.30-20.30
 

Resan Lights on Yoga fortsätter. 

Denna kväll laddar du med energi som hjälper dig hålla kroppen fri från förkylningar, gör dig positiv och entusiastisk. Passet har fått namnet efter solens energi Surya Kriya. Ett riktigt bra och stärkande pass att göra i höstmörkret. Ett pass som bringar ljus i sinnet och ger energi i kroppen. 

Varmt välkommen!

Nilla

Kostnad 150 kr

Anmälan till Nilla på sms 0706-577646


 

EGENTID
- Mjuk yoga, KlangskålsmeditatiON

10.00-11.30
20 oktober

Tid för att landa och vara med dig själv.
Tiden lägger vi på andningsövningar, mjuk yoga, klangskålsmeditation.

Klassen innehåller:

Pranamaya: Andningsövningar för att stilla sinnet.

Asana: Vi kombinerar yogapositioner med att trycka på olika meridianer, fokusera på olika chakran, egenmassage. Passar alla yogautövare.

Klangskålsmeditation: vila i vibrationerna från tibetanska klangskålar och andra instrument. Klangskålarna hjälper dig att hamna i ett tillstånd av återhämtande vila mellan vakenhet och sömn. I Tibet och Nepal har klangskålar använts till meditation och ljudhealing i flera tusen år. Allt består av vibrationer och frekvenser och klangskålarna är fyllda av frekvenser som kommunicerar med både vår kropp och själ.
Ca 70% av människan är vatten och på samma sätt som en sten som skapar ringar på den vattenyta den stöter mot får klangskålarnas ljudvågor vattnet i vår kropp att vibrera.

Varmt välkommen!

Maria

TID: 10:00-11:30
PRIS: 200 kr
ANMÄLAN TILL: maria@studiovira.se

Max 10 deltagare (4 platser kvar)

Betalning Swish 123-327 73 81 (Studio Vira AB)


lights on yoga

25 oktober kl 19.00-20.30
 


Låt ljuset flöda genom dig på denna kväll som är inspirerad av Lights in Alingsås. Vi fyller lokalen med glittrande ljus och rör oss i ett Mindful Flow där varje andetag och rörelse synkas ihop i ett lugnt flöde. Efter halva tiden övergår Mindful Flow till Yin yoga där vi ger lite extra tid och kärlek till vår bindväv. Ett pass för alla oerfarna som erfarna yogautövare. Kom och njut av en stund med yoga tillsammans. 

Vi som leder passet är Lina och Eva.

Investering: 200 kr

Anmälan till lina@imagoyogastudio.se