Imagologga beskuren


               HANNA JORLÖV
 

Jag har arbetat som barnmorska sedan 2010 och har tidigare även arbetat som sjuksköterska och massageterapeut. Yoga har funnits i mitt liv i ca 10 år och till en början var det för min egen utveckling. Därefter märkte jag hur det påverkade mig och kände att jag skulle kunna använda yoga i mitt arbetsliv som barnmorska, vilket ledde till att jag hösten 2014 påbörjade en utbildning till MediYoga- och gravidyogainstruktör. Jag undervisar i GravidYoga på Imago.

KONTAKT
Anmälan till mina kurser gör du till 
hanna.jorlov@gmail.com

KURSER HÖSTEN 2019

TISDAGAR
kl. 19.00-20.15

GRAVIDYOGA

Ny kurs 27 augusti- 1 oktober (6 tillfällen)

PRIS: 1500 kr
( En ljudfil och bilder på ett av passen ingår  värt 200 kr.)

Yoga för gravida syftar till att skapa förening och harmoni mellan kropp och sinne. Det är ett fantastiskt redskap för att hjälpa dig inför den kommande förlossningen. Du stärker din kropp på flera plan och du lär dig inte bara att slappna av utan också fokusera. Din kroppsmedvetenhet och din intuitiva förmåga stärks dessutom med hjälp av gravidyoga och du får total kontroll över din andning, vilket kommer vara till stor hjälp vid det kommande förlossningsarbetet.

Anmälan till hanna.jorlov@gmail.com

GRAVIDYOGA

Yoga för gravida syftar till att skapa förening och harmoni mellan kropp och sinne och är ett fantastiskt redskap för att hjälpa dig inför den kommande förlossningen. Du stärker din kropp på flera plan med bland annat hjälp av mjuka yogarörelser, andnings- och bäckenbottenträning, medveten närvaro, djupavslappning och meditation. Ju tidigare du startar med gravidyoga, dessto bättre blir resultatet. Det kan speciellt ge effekt under graviditetens tre sista månader som många kvinnor upplever som tunga och rentav smärtsamma. Flera internationella studier visar att kvinnor som tränar yoga för gravida får mycket mindre ont under graviditeten. Yogan hjälper även till att förbättra sömnen och minska stress och oro, inte bara inför förlossningen utan överhuvudtaget i ditt dagliga liv.