Imagologga beskuren


                 LISA JONSSON
 

Yogan - det livsverktyg jag önskar att jag hade som barn och tonåring och som jag är otroligt tacksam över att ha idag. 
Yogan började som en fysisk aktivitet för mig, enkla stretchövningar för att lätta på smärta i min kropp. Det har sedan dess utvecklats och blivit något mer.
Det största och viktigaste jag har fått med mig från min yogautövning är min andning - jag har lärt mig att andas ordentligt igen, något jag glömde av på vägen. Jag insåg att när min andning fungerar fullt så kan mitt sinne slappna av, och därmed också min kropp.

Yogan tillåter mig att vara i min kropp - lyssna till den och acceptera mig själv som jag är. 
Det hjälper mig att hitta återhämtning, att lättare hantera svåra situationer och känslor, att fylla på energi när jag är trött och att stilla mitt sinne när ångest och oro finns där. Yoga och allt som hör till hjälper mig att hitta ett inre lugn. Ett lugn som jag alltid kan hitta tillbaka till. 

Allt detta vill jag försöka sprida i mina klasser, till alla som behöver det. 
Min klass är en blandning mellan Vinyasa flow och avslappning och du är varmt välkommen oavsett om du behöver röra på dig fysiskt, få en paus och bara andas, känna samhörighet eller bara lyssna på bomb-ass playlists och få livets bästa huvudmassage i Savasana. Jag erbjuder även personlig yoga och yoga för barn och ungdomar (I skola, hemmet eller övriga arrangemang) och tar bokningar utöver mitt schema på Imago. 


Utbildningar:
200h yogalärarutbildning i Vinyasa och Restorative Yoga, med Alex Mazerolle och Ashley Noelle. 

Instruktörutbildning i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga, med Sanna Lohm.

Kontakt: 
Mail: lisajonssonyoga@gmail.com
Telefon: 0722349616
Facebook/instagram: @lisajonssonyoga
 

               KURSER HÖSTEN 2019

TORSDAGAR

KL 17.30-18.30

Kursstart 22/8 (uppehåll v 36)
150 kr per pass, drop-in

vinyasa

Min Vinyasaklass är en blandning mellan Vinyasa flow (andningssynkroniserad rörelse) och avslappning och du är varmt välkommen oavsett om du behöver röra på dig fysiskt, få en paus och bara andas, känna samhörighet och få livets bästa huvudmassage i Savasana.