Imagologga beskuren

         
         MARITA LIND SVENSSON

Genom mindfulness, yoga och meditation blir vi närvarande i det som är,  just nu, såsom det är. När vi lär oss det, förmår vi att njuta mer av livet och stress och oro minskar.  

Jag har många års egen erfarenhet av meditation och är utbildad mindfulnessinstruktör och yogalärare inom de lugna disciplinerna restorative yoga, yinyoga och medicinsk yoga.  Som ledare är jag lugn och trygg och lever som jag lär. Jag drivs av en tro på att om du själv mår bra så kommer också din omgivning att må bra och på så sätt, som ringar på vattnet, skapar vi en bättre värld.  

På Imago yogastudio håller jag kurs i Mindfulness och klasser i Restorative.
Du kan även anlita mig utanför Imagos ordinarie schema för olika arrangemang eller enskilda sessioner. 
 
KONTAKT
Läs mer om mig: www.onepiecetopeace.se
Kontakt/Anmälan till mina kurser gör du på
marita.lind.svensson@gmail.com  

 

                  kurser HÖST 2019

MÅNDAGAR kl 19.00-20.00

RESTORATIVE
START 26 AUGUSTI
150 KR PER PASS, INGEN FÖRANMÄLAN

LÖRDAGAR

MINDFULNESS KURS (ej drop-in)
24/8-28/9 (6 tillfällen)
9.30 - 11.30

1000 kr inkl moms

senaste anmälningsdatum 19/8
(det krävs minst fyra anmälningar för att kursen ska bli av!)

Lärare: Marita
Anmälan till: marita.lind.svensson@gmail.com

MINDFULNESS

På denna kurs lär du dig mindfulness enligt MBSR (Mindfulness-based stress reduction). Vi blandar föreläsningar med praktiska övningar och inslag av yoga och meditation. Deltagarna kommer att få små ”hemläxor” och verktyg för att kunna praktisera på egen hand under veckorna och efter kursen är slut.

Att lära sig mindfulness är ett sätt att inte låta livet gå oss förbi. Vi blir närvarande i det som är, just nu, såsom det är. Och när vi lär oss det, minskar den oro och stress vi bär på och vi förmår att njuta mer av livet och förhålla oss till det som gör ont.  
Intresserad? Maila marita.lind.svensson@gmail.com för information om nästa kursstart)

RESTORATIVE

I denna yogaform placerar vi oss i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa avslappning i kroppen. Vi håller varje position i minst 6 minuter och ända upp till 30 minuter. Genom att hålla positionerna under en längre tid och samtidigt känna sig fullständigt bekväm och avlastad i kroppen, kan vi tillåta oss att verkligen slappna av och ”sjunka in” i positionen, det är här vi skapar återhämtning. En position kan räcka som praktik, vilket gör att vi kan praktisera Restorative även när vi har kort om tid eller när vi är ovana vid praktiken och till en början kanske har svårt att slappna av.