Imagologga beskuren

Om oss

Imago, om vårt namn
En imago är en fullt utvecklad insekt i det enda stadie där den kan ha vingar, som t ex en Trollslända. Med de skira, till synes bräckliga vingarna, bär en trollslända en enorm inre styrka och mod. Den symboliserar förändringar, självförverkligande med mental och känslomässig mognad, att gå sin egen väg och se sanningen och att förstå den djupare meningen med livet.  Alla dessa värden passar fint in på vad yoga och meditation gör med individen, transformation!

Imago är en vacker oas, som ska vara ett  andningshål där du kan slappna av och fylla på med ny energi i både kropp och sinne och även du kan få vingar och lära dig flyga på livets vindar.

Imago yogastudio har ett brett utbud av yogaformer där du som medlem kan botansiera bland olika utrycksformer inom yoga, kurser, workshops, behandlingar och vägledning.

Välkommen! 

LINA GOTTSCHLAG

Yoga har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas då båda mina föräldrar har utövat det under min uppväxt. Jag gick min första kurs 1994 i Köpenhamn, när jag bodde där. Ett av de mest intressanta ämnen jag vet är att försöka förstå människan, denna komplexa varelse, och mitt intresse ligger både på det fysiska, psykiska och andliga planet. Jag är övertygad om att man inte kan dela upp människan i olika delar, man måste ha en holistisk syn. Efter många års arbete som specialistsjuksköterska inom psykiatri växte min längtan att koppla ihop psyket, kroppen och det andliga. Jag har alltid haft en passion för människans egna självläkande processer och yoga blev då ett naturligt verktyg. 

Jag är utbildad terapeut och lärare i MediYoga av Pär Krutzén 2016. Hathayoga har jag lärt genom yogalärare Eivor Evertsson och har även gjort 200 h RYT med inriktning Hatha och Ashtanga i Rishikesh, Indien. Jag har gått Steg 1 och 2 i kursen Stress & Utbrändhet med Elisabeth Engqvist. Jag undervisar i MediYoga på Imago yogastudio och ebjuder även enskilda sessioner (MediYoga), personlig yoga (Hatha Yoga, MediYoga, meditationer), retreats och vandringar både utomlands och i Sverige. Jag har vid sidan en stor passion för silversmide och designar och gör egna handgjorda smycken, Lina smyckedesign, som du finner på Imago yogastudio.   

Välkommen med frågor och anmälan till kurser/enskilda sessioner/retreat/vandringar 

KONTAKT
lina@imagoyogastudio.se
+46 768 067113 

EVA RUNDBERG

Jag har utövat yoga i 10 år och har praktiserat många yogaformer genom olika kurser, workshops och på resor. Det har varit lite en grej att testa olika genrer och söka i yogadjungeln för att sedan, efter en yogaresa till Indien, bestämma mig för att utbilda mig till yinyogalärare. 
Det är tydligt för mig att just den mjuka långsamheten och det prestations och-kravlösa i yinyogan, verkligen ger effekter för att hantera livet. Yoga är mitt stora intresse, men jag har också ett annat yrkesliv. Jag är sjuksköterska/barnmorska och arbetar med det viktiga området sexuell hälsa, just nu på utbildnings- och utvecklingsnivå. Jag är hbtq-diplomerad. Den medicinska bakgrunden med kunskaper inom anatomi och fysiologi är betydelsefullt i båda jobben.

Jag kan bokas för  yogaaktivitet för olika grupper, företrädesvis på helger.
Kontakt och anmälan till mina kurser gör du på:

KONTAKT
evas.yoga@telia.com 

MARIA ENG

Närvaro, nyfikenhet och ödmjukhet är mina ledord.

Jag har praktiserat olika former av yoga i 18 år. Jag undervisar varierade klasser med olika system som fokus tex, muskler, organ, skelett, filosofiskt teman, chakran, de fem elementen. I mina yogaklasser betonar jag hela människan (kropp, sinne, själ) genom mjuka flöden - som ger en känsla av smidighet, lugn och kreativt flow - varvat med positioner som hålls lite längre. Jag avslutar gärna passen med guidade visualiseringar och meditationer. 

Följ med mig på en upptäcksresa genom din kropp och ditt sinne där jag guidar dig utifrån vad jag själv upplevt och var jag är i min egen praktik. Jag jobbar också som filmskapare & författare och det influerar mina klasser. 

UTBILDNINGAR
200 h yogalärarutbildning hos Anja Bergh inom Embodied Flow: en yogaform som baseras på Hatha yoga, somatisk rörelse, upplevelsebaserad anatomi, filosofi och psykologi. 

30 h Yoga. psyche. soul - Ashley Turner.

Klasserna anpassas för att möta dig där du är just nu. 
Jag kan bokas för yogaaktivitet för olika grupper.

KONTAKT
Läs mer om mig: 
www.studiovira.se
kontakt: maria@studiovira.se / tel:0736-413146


 

MARITA LIND SVENSSON

Genom mindfulness, yoga och meditation blir vi närvarande i det som är,  just nu, såsom det är. När vi lär oss det, förmår vi att njuta mer av livet och stress och oro minskar.  

Jag har många års egen erfarenhet av meditation och är utbildad mindfulnessinstruktör och yogalärare inom de lugna disciplinerna restorative yoga, yinyoga och medicinsk yoga.  Som ledare är jag lugn och trygg och lever som jag lär. Jag drivs av en tro på att om du själv mår bra så kommer också din omgivning att må bra och på så sätt, som ringar på vattnet, skapar vi en bättre värld.  

Du kan även anlita mig utanför Imagos ordinarie schema för olika arrangemang eller enskilda sessioner. 
 
KONTAKT
Läs mer om mig: 
www.onepiecetopeace.se
Kontakt/Anmälan till mina kurser gör du på
marita.lind.svensson@gmail.com  
 

FRIDA WIDLUND

Kurser i Spädbarnsmassage
Gravidsmassage. Tider att boka på tisdagar. 

Jag har en bakgrund som konstvetare och animatör. 2007 vidareutbildade jag mig till massageterapeut - på grund av mitt stora friskvårdsintresse. I en värld som snurrar allt snabbare hittar jag min balans genom daglig yoga och meditation och genom att vistas i naturen så mycket jag kan. Världen skulle snabbt kunna förändras till det bättre om vi satsade mer resurser på våra små. Det börjar redan med det lilla livet i magen. Föräldrar som mår bra är viktigt för att barnets bästa möjliga start i livet. Jag är specialutbildad i gravidmassage i Danmark och har arbetat med det i Göteborg sedan 10 år tillbaka. 

Graviditeten är en fantastisk tid i en kvinnas liv. Massage kan hjälpa henne att hitta in i den nya kroppen, finna sin rytm, bli av med olika smärtproblem, få en bättre sömn samt att se fram emot förlossningen med glädje. Jag erbjuder massagebehandlingar till gravida och nyblivna mammor samt kurser i spädbarnsmassage för föräldrar.

Sedan 2013 är jag en del av Yoga Monks sadhana program och utbildad lärare enligt Yogamonks disciplinen. För dem som önskar få en daglig yogarutin (Sadhana: daglig andlig övning) kommer jag erbjuda sadhana åk 1. till hösten. 

Jag har även ett passionerat förhållande till ull och tillverkar olika produkter i det magiska materialet.
Maderakkas handtovade yogamattor samt stickade yogasockar finns nu att tillgå på Imago yogastudio.

UTBILDNINGAR
Massageterapeut, yogalärare, instruktör i spädbarnsmassage.
Utbildad på Axelssons Gymnastiska Institut, Göteborg i enlighet med IAIM, Internation Association of Infant Massage.
Medlem i Föreningen för spädbarnsmassage, F.I.S.

KONTAKT
Läs mer om mig:
www.Maderakka.se och lotuslectures.com
Anmälan till mina kurser gör du på telefon nr. 070- 2472 142

 

HANNA JORLÖV

Jag har arbetat som barnmorska sedan 2010 och har tidigare även arbetat som sjuksköterska och massageterapeut. Yoga har funnits i mitt liv i ca 5 år och till en början var det för min egen utveckling. Därefter märkte jag hur det påverkade mig och kände att jag skulle kunna använda yoga i mitt arbetsliv som barnmorska, vilket ledde till att jag hösten 2014 påbörjade en utbildning till MediYoga- och gravidyogainstruktör. Jag undervisar i GravidYoga på Imago.

KONTAKT
Anmälan till mina kurser gör du till 
hanna.jorlov@gmail.com