Imagologga beskuren

Enskilda sessioner-yoga som terapi

MediYoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull, djupverkande metod för att skapa och återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. MediYoga Institutet har utvecklat flera enkla men kraftfulla terapeutiska program för dig med speciella behov och olika besvär. Dessa program har testats i svensk forskning, har använts vid rehabilitering av sjukskriven personal på svenska arbetsplatser och används vid rehabilitering av olika patientgrupper inom den svenska vården. Har du problem med sömnen, stress, kronisk ryggsmärta, utmattning m.m kan denna yogaform vara ett bra allternativ för dig.

En enskild yogaterapisession är ett terapeutiskt samtal där jag utifrån ett medicinskt och yogiskt perspektiv ställer ett antal frågor till dig för att på djupet reda ut orsakerna till obalanserna som orsakar ohälsa i din kropp och ditt sinne. Efter samtalet får du ett träningsprogram anpassat efter dina behov och om du önskar ett uppföljningssamtal, ett återbesök 4-6 veckor senare. En enskild sessionen tar 120 minuter och eventuell uppföljning 60 minuter. 

1400 kr inkl moms för 120 min.
700 kr för 60 min (återbesök).

(inga rabatter gäller på privat yoga)

Betalas till Bg 104-4585 eller via swish 123 494 46 17 (kan också faktureras om så önskas).

En inbokad tid ska återkallas 24 timmar i förväg, annars debiteras du fullt pris. 


Hembesök- Du kan välja att få hembesök om du av olika anledningar inte kan ta dig till yogastudion. Då läggs ytterligare 200 kr till på kostnaden per tillfälle plus resekostnad om det är utanför Alingsås kommun. 

Kontakta mig på lina@imagoyogastudio.se om du vill veta mer om de enskilda sessionerna eller boka en tid.
personlig yoga

Utövar du kanske yoga hemma, men känner att du behöver assistans att hitta rätt in i positionerna, ja då kan personlig yoga vara nått för dig. Du berättar om dina specifika behov och jag skräddarsyr ett yogaprogram som passar dina önskemål. Jag assisterar dig i de olika positionerna, asanas, så du hittar rätt utifrån din förmåga för stunden. Du fortsätter träna på egen hand hemma och återkommer när du behöver fler utmaningar i övningarna.  

Pris: 60 minuter 700 kr inkl moms
Betalas på Bg 104-4585 eller via swish 123 494 46 17 (kan också faktureras om så önskas).
En inbokad tid ska återkallas 24 timmar i förväg, annars debiteras du fullt pris. 


Klippkort för Personlig Yoga: 
5 tillfällen á 60 minuter 2900 kr inkl moms
10 tillfällen á 60 minuter 5000 kr inkl moms

(inga rabatter gäller på privat yoga)

Hembesök- 
Du kan välja att få hembesök om du av olika anledningar inte kan ta dig till yogastudion. Då läggs ytterligare 200 kr till på kostnaden per tillfälle plus resekostnad om det är utanför Alingsås kommun. 

Kontakta mig på lina@imagoyogastudio för tidsbokning