Imagologga beskuren

yoga och vandringsresa i nepal
27 okt-6 nov 2018
 

Älskar du storslagen natur och drömmer om att få vandra vid foten av Himalaya och se de snöklädda topparna, "världens tak", ”Home of the Gods", och samtidigt göra en inre resa med möjlighet till personlig utveckling ? Kom i så fall med mig till Nepal!

Så här beskriver en av tidigare deltagarna denna resa:

"Är det någon resa jag skulle rekommendera alla att göra så är det att åka med Imago´s 'Yoga- och vandringsresa till Nepal'. En otroligt välordnad resa fylld av glädje, möten, reflektion och spektakulära vyer. Alla dessa upplevelser sammantaget kan leda till att du hittar ditt egna inre 'gömda paradis' och leda till positiva förändringar i ditt liv- det förändrade mitt" Annica Tholén
 

OKTOBER 2018 ÄR DET DAGS IGEN!

Resan består sammanlagt av 2 dagar i Kathmandu, 3 dagar i Pokhara och 6 dagar på vandring. Vi gör yoga- och meditationspass en gång om dagen. Precis som en vandring till fots kommer du nu att göra en vandring inom dig själv, en inre resa. Inspirations- och reflektionsord ges varje dag av mig och du kan använda kvällarna till att skriva dagbok om du vill. Så här finns rikligt med upplevelser till personlig utveckling. Vi vandrar i lugnt tempo och våra bärare och vår bergsguide tar väl hand om oss så alla kan välja sin egna takt att gå i. På vandringen stannar vi mot i en bergsby och jobbar som volontärer en halvdag på skolan, i sjukstugan eller hjälper till med grödorna. Du behöver varken ha erfarenhet av vandring, yoga eller meditation, men du bör ha en nyfikenhet på att vilja se och uppleva nya saker, gilla natur och kultur och ha en flexibilitet om nått i programmet behöver justeras. Medelkondition krävs, och finns den inte riktigt just nu..ja då har du lite tid på dig att träna upp den med sköna promenader i naturen här hemma innan och träna i varierad terräng. 

(för mer info om reseprogrammet kontakta mig på lina@imagoyogastudio.se)

 

 

RESANS PRIS: 14.500 kr


Vid anmälan:
Arrangören ger klartecken när resan blir av (minst 5 deltagare, max 12). Anmälningsavgift 5000 kr faktureras Jag tar inte emot kortbetalningar.

Anmälan till lina@imagoyogastudio eller ring 0768 067113 

I PRISET INGÅR:

-2 nätter på hotel i Kathmandu
-transport i landet och flyg tillbaka till Kathmandu
-4 nätter på hotel i Pokhara  
-Alla huvudmåltider, frukost, lunch och middag (utom sista dagen när du har egentid).
-5 övernattningar på tehus/värdshus under vandring.
-Bärare (två personer delar på en stor ryggsäck som en bärare tar, själv bär du endast en liten ryggsäck till vatten, toapapper, pengar och sånt)
- Engelsktalande guide på vandringen.
- Vandringstillstånd och Nationalparks avgift
- Yoga och meditation varje dag ledd av Lina 
- massage i Pokhara
- Första förband

I PRISET INGÅR EJ:

-Flyg Sverige-Nepal
-Lokal flygplats skatt
-Försäkring
-Visumkostnader 
-Vaccinationer (det rekommenderas att se över sitt grundskydd i form av stelkramp, polio och difteri. Hepatit A samt Havrix eller motsvarande mot gulsot rekommenderas. Vid frågor kontakta din vårdcentral.) 
- eventuelt utflykt i Pokhara den sista dagen i Pokhara; exempelvis paragliding, besök av tempel
-dricks till lokalguider, chaufförer och bärare
-all dryck
-Sista dagens lunch i PokharaTusen och en natt, en inspirationsresa i Marocko 11-18 maj 2019
 

 Följ med på en resa till äventyrliga Marocko med besök både i Marrakech och Atlasbergen. Vi gör stadsvandringar i soukerna i Marrakech där vi letar oss fram till hemliga trädgårdar mitt inne i den myllrande Medinan. Besöker Hamam. Lär oss laga mat enligt det Marockanska, traditionella köket på ett center för kvinnor som hamnat utanför systemet. Från Marrakech tar vi oss vidare upp i Atlasbergen och bor på ett gammalt berberfort, en Kasbah med utsikt till Jbel Toubkal, Nordafrikas högsta topp. Här stannar vi ett par dagar bland de vackra bergen och gör dagsvandringar med lokal guide och äter god mat på fortet på kvällarna. Under hela veckan blir det yoga och meditation en gång om dagen och precis som en upptäcktsresa i ett annat land kommer du nu också inspireras till att göra en upptäcktsresa inom dig själv.
Inspirations- och reflektionsord ges varje dag av mig och du kan använda kvällarna till att skriva dagbok om du vill. Så här finns rikligt med upplevelser till personlig utveckling i den mån du själv önskar.

Resan är för både kvinnor och män i åldrarna 18 och uppåt. Du behöver inte ha erfarenhet av varken yoga el vandringar. 

Pris: 14.500 kr

I resans pris ingår:

Hotel och mat under veckan, inrikes transporter, lokal guide, yoga/meditation, hamam, matlagningskurs.

Det som inte ingår i resan:

Flygbiljett, dryck, dricks till guider och restaurangpersonal


Vid frågor eller intresseanmälan kontakta mig på
lina@imagoyogastudio.se

Researrangör: Lina Gottschlag