Imagologga beskuren

resornepal 26 okt-5 nov 2019

Denna resa är för dig som vill uppleva Himalaya, världens tak, på en 6 dagars vandring uppe i Annapurna regionen (vi kommer upp på ca 2500 meters höjd som högst, så ingen risk för höjdsjuka) Det blir  yoga och meditation 1-2 gånger om dagen. Vi vandrar ihop med vår guide och våra bärare genom små pittoreska bergsbyar och vackra risterasser och en av dagarna stannar vi till i en by där vår bergsguide Rami är uppvuxen. Här får vi ett smakprov på hur det är att leva nära naturen. 
Du behöver ingen erfarenhet av yoga eller vandring innan, men du bör älska äventyr, natur och kultur och vara nyfiken. Kvinna som man, alla är välkomna och vilken ålder som helst med en medelgod kondition. 

Så här beskriver en tidigare deltagare denna resa:

"Är det någon resa jag skulle rekommendera alla att göra så är det att åka med Lina på hennes Yoga- och vandringsresa till Nepal. En otroligt välordnad resa fylld av glädje, möten, reflektion och spektakulära vyer. Alla dessa upplevelser sammantaget kan leda till att du hittar ditt egna inre gömda paradis och leda till positiva förändringar i ditt liv - det förändrade mitt" Annica Tholén. 


Antal deltagare: 5-10 personer

21 december 2018 är det Nepalkväll på Imago yogastudio där Lina visar bilder från Nepal och berättar om den kommande resan. Anmälan till lina@imagoyogastudio.se

28 februari 2019 är sista anmälningsdag för resan! 

Kostnader: 
Anmälningsavgiften på 5000 kr faktureras när du har fått klartecken på att resan blir av.
Resterande belopp 9500 kr betalas på plats till den nepalesiske researrangören i Pokhara (det fungerar att betala med kreditkort).  

Vad ingår i resan: 
Hotel (1 natt i Kathmandu, 4 nätter i Pokhara och 5 nätter på lodger uppe i bergen) 
Frukost/lunch/middag
Vandringstillstånd, bergsguide, bärare
Yoga
Transport med minibuss till Pokhara och flyg tillbaka till Kathmandu
Massage, tempelbesök och utomhusbio.

Vad ingår ej:
Flyg t/r Sverige-Nepal
Dryck
Dricks
Visum

För mer information om resans upplägg, vaccinationer, visum och anmälan kontakta Lina på

lina@imagoyogastudio.se


Marocko 11-18 maj 2019Följ med på en resa till äventyrliga Marocko med besök både i Marrakech och Atlasbergen. Det blir yoga 1-2 gånger om dagen, stadsvandringar och vandringar i bergen. Mycket kultur och god mat. Hamam och wellness. Och så lär vi oss laga traditionell Taijin på ett vackert ställe där kvinnor som hamnat utanför samhället nu fått ny chans till utbildning och ett självständigt liv.

Resan är för dig som älskar äventyr och kultur, man som kvinna och för alla åldrar. Ingen förkunskap på yoga eller meditation krävs och vi gör ett par kortare dagsvandringar upp i bergen som kräver medelgod kondition.


Så här beskriver en tidigare deltagare denna resa:

"Om man både vill lyxa till det och bli lite lerig, göra solhälsningen och sola sig, luta sig tillbaka och blicka inåt för senare att få upp pulsen och se ut över fantastiska vidder, skall man åka med Imago Yogastudio till Marocko. Resan är ytterst välplanerad och Lina är en professionell och rutinerad värd, som förstår att bjuda på sig själv så man känner sig välkommen från första stund. Det gör man också i Marocko. Upplev storstadens myller, det rika kulturlivet, marknaderna, färgerna, smakerna och dofterna och landsbygdens karga, imponerande berglandskapen, där små färgglada byar klättrar om kapp med åsnor och vandrare längs de sluttande bergväggar. Avstånden är förhållandevis korta, vilket gör det lätt och smidigt att uppleva mycket på bara en vecka man kommer hem mättad av intryck och upplevelser."  Ulrika Mårtensson


Antal deltagare: 5-10 personer

Sista anmälningsdag för resan 23 november. 

Kostnader: 
Anmälningsavgiften på 3000 kr faktureras när du har fått klartecken på att resan blir av.
Resterande belopp 11.500 kr betalas på plats till den marockanska researrangören i Marrakech.

Vad ingår i resan:
Hotel, mat, guider i landet, transport i landet, yoga, Hamam och massage, sightseeing

Vad ingår inte i resan:
Flyg t/r Sverige-Marrakech
Dryck och dricks

För mer information om resans upplägg och anmälan kontakta Lina på

lina@imagoyogastudio.se