Imagologga beskuren

3 dagars retreat på vackra stenkulla i stockholms skärgård

6-9 juni 2019
 

Detta är en tre dagars retreat med Yoga, meditationsvandring och medveten närvaro. Den vänder sig till dig, kvinna som man, som har behov av att få kropp och sinne i balans i ljuvlig skärgårdsidyll med närkontakt till vattnet. I tre dagar bor vi i Villa Stenkulla, som är ett hus från 1909 med vackert bevarad sekelskiftscharm och sjötomt på den bilfria ön Stegesund i Stockholms skärgård.

Program:

6 juni

Kl. 16.00 Incheckning
Vi träffas på Villa Stenkulla och börjar med att installera oss i våra rum. 
Kl. 16.30 Välkommen och info om helgens retreat.
Kl. 17.00 Yoga/meditation
Kl. 18.30 Kvällsmat
Resten av kvällen egentid. 

7 juni

Denna första heldag är en dag då vi renar kropp och sinne. Vi startar morgonen med Sadhana (daglig yogapraktik/disciplin) för att varsamt öka flödet i lymfsystemet och för att rensa ut slaggprodukter och toxiner. Sen äter vi en god frukost med bland annat detox-smoothies på det och efteråt går vi en meditationsvandring i tystnad runt den lilla ön vi bor på. Efter lunch har vi tvagningsritual i den vedeldade bastun på bryggan och så blir det väl ett skönt dopp i havet?:-) Resten av eftermiddagen/kvällen har du egentid för att landa ordentligt och tillåt dig gärna att vila och bara vara.
Kl 18.30  Kvällsmat.

 

8 juni

Denna dag bygger vi upp och förvaltar de goda energierna i kropp och sinne genom at starta dagen med vår Sadhana och öppnar sen upp för kreativiteten genom att skapa en egen själsbild / dreamboard. Olika intuitionsövningar och meditationer ingår i denna dagen för att öppna upp för din intuition och inre vägledning. Denna kväll är som gjord för att sätta sig på punchverandan med hänförande sjöutsikt i solnedgången och ha viktiga och inspirerande samtal eller bara sitta i stillhet för sig själv i syrenbersån och meditera. Du meddelar oss på eftermiddagen om du vill låta den vara helt i tystnad. Eller varför inte lägga sig nere på bryggan och läsa en bok eller skriva.
Och så lite kvällsmat på det kl 18.30

9 juni

Kl 07.00 Sadhana
Kl 09.00 Frukost
Kl 10.00 Vi rundar av helgen med samling vid bryggan
kl 11.00 utcheckning

 

Vi lagar maten tillsammans i matlag, två och två. Mat och recept finns på plats och det blir veganmat och glutenfritt. 

Investering:

4.500 kr inkl moms
I detta ingår tre dagars övernattning och vistelse på Villa Stenkulla, mat, yoga, meditationer, inuitionsövningar. 

Max 10 personer

Ta med egen yogamatta och filt, badkläder och badhandduk
Sänglinne och handdukar ingår

Anmälan till lina@imagoyogastudio.se

Vi som håller i retreaten:

 

Angelica Dennevi har lång erfarenhet som Naprapat och medium. Äger och driver Andrummet i Norrtälje där hon arbetar med själssamtal och medial vägledning. Håller kurser i meditation och intuitions utveckling. Att lyssna in och vara närvarande i nuet så du hör din egen själs melodi och längtan. Det är det hon vill förmedla under de här dagarna. Välkommen till den magiska platsen för att hämta kraft och glädje i livet.
 

Lina Gottschlag är lärare och terapeut i MediYoga och håller kurser i detta på Imago Yogastudio i Alingsås. Hon har även Enskilda sessioner som är yogaterapisessioner innehållande terapeutiska samtal och individuella yogaprogram. Hon arrangerar även yoga- och vandringsresor både i utlandet och på hemmaplan i Sverige. Lina har en passion för människans självläkande processer och på denna retreat kommer hon vara en inspiratör i att just finna sin egen kraftkälla.