Imagologga beskuren

dagsretreat risveden VANDRING&MEDITATION
31 augusti kl 10-16

Varmt välkommen på denna dagsretreat där vi låter naturen och meditationens läkande kraft få genomsyra oss på en vacker vandring i Risveden. Vi möts på Imago yogastudio kl 10 och åker ut till Kroksjön. Ha på dig kläder efter väder, egen matsäck och sittunderlag. Vi går delvis i tystnad runt Kroksjön (tar ca 2,5 timma inkl fikastund). Efter vandringen åker vi tillbaka till Imago yogastudio och avslutar med ett par timmars yoga efterföljt av te och frukt.

Jag kan ta med 4 personer i min bil. 

Varmt välkommen!
Lina

OBS! Senast anmälningsdatum är 23 augusti!

Kostnad: 480 kr ( eller 3 klipp på ditt klippkort)
Anmälan till lina@imagoyogastudio.se

vandring & meditation
måndagar kl 10-13

VANDRING & MEDITATION
Måndagar kl 10.00-13.00

Följ med ut i skogarna runt Alingsås på vandring och meditation. Låt naturen ge dig läkning och återhämtning! Vandringarnas upplägg är en timmes lätt vandring, en halvtimmes meditation och efter det blir det tid för egen medhavd fika/matsäck och samtal och sen en timmes promenad tillbaka.  

Varmt välkommen
Lina

Anmälan senast kl 20.00 kvällen innan till lina@imagoyogastudio.se
eller sms till mobil 0768 067113

Mötesplats Gamla Vänersborgsvägen 28h i Alingsås kl 10.00, det är även där vi avslutar kl 13.00 

Ta med egen fika och ha på kläder efter väder.

175 kr per tillfälle eller ett klipp på ditt klippkort.

TIDER I AUGUSTI
19/8, 26/8

TIDER I SEPTEMBER
2/9, 16/9, 23/9, 30/9

TIDER I OKTOBER
 7/10, 14/10, 21/10

 

vandring, yoga och meditation i svenska fjällvärlden
9-13 september 2019
 

Älskar du vandring och drömmer om att få se den svenska, vilda fjällvärlden? Ja, då tycker jag du ska följa med mig upp till Abisko i september! Det blir en liten grupp på 5-10 personer och vi kommer ha inslag av yoga och meditation varje dag som jag håller i.  Vi går med fjällguiden Carina Lundnäs som bor i Kiruna och känner till många vackra stråk i den svenska fjällvärlden. Vi kommer ta oss nära, men utanför, Kungsleden, med förmånen att bo i fjällstugor längs vägen och ändå komma bort från ’the beaten track’ och få ensamtid i naturen! Du väljer själv om du vill bo i tält eller i fjällstuga (bokning och betalning av fjällstuga ska du själv ordna, säg till så förmedlar vi namn på stugorna) vandra med tält, sovsäck och mat m.m eller ta den enklare varianten att bo i fjällstugorna på vägen och bara bära matsäck för dagen. Om du har en vandringskompis med dig så kan man också enkelt dela på packning om man vill bära allt med sig. Så det finns lösningar på allt. Vi träffas innan vandringen och går igenom nödvändig packning och utrustning. 

Investering: 2400 kr inkl moms
I priset ingår fjällguide och yoga/meditation tre gånger om dagen med yogaläraren Lina Gottschlag. Du står själv för kostnaden för transport till och från Abisko, maten och om du vill bo i fjällstuga. 

Deltagare mellan 3-10 personer
Sista anmälan till vandringen den 19 augusti!

För mer info och intresseanmälan kontakta Lina
lina@imagoyogastudio.se
mobil 0768 067113